Open dag en Informatieavond 2021

Open dag 2021 (dit jaar voor leerlingen groep 8)

Zaterdag 9 januari 2021, van 10.00 -13.00 uur.
Kom naar onze Open dag! Je krijgt een indruk van onze school en de sfeer die er heerst.
Vraag je je nu al iets af, dan kunt altijd bellen met de heer Persoon, jaarlaagcoördinator eerste klassen, met de heer Visser, conrector onderbouw of met de heer Langelaar, coördinator tweetalig onderwijs. Bel naar 0252 243070, mailen kan ook: b.persoon@rijnlandslyceum-rls.nl of w.vissser@rijnlandslyceum-rls.nl .

Informatie-avond (in webinarvorm) voor leerlingen en oudersdinsdag 12 januari 2021, 19.30 uur
Met informatie over debrugklas, de Leerlijn Sport en de Leerlijn Expressie en het Tweetalig onderwijs. 
Aannmelden kan vanaf 1 december met het aanmeldformulier dat hier komt te staan, vlak voor 12 januari sturen we de link voor het webinar.

Op de Open dag kom je veel over het Rijnlands Lyceum Sassenheim te weten. Bij binnenkomst krijg je een programma, waarop je vindt wat er zoal te doen is. Zo kon je demonstratielesjes volgen (de eerste ronde begon om 10.15 uur), het sciencelab en de vernieuwde 2de etage bezoeken (we noemen dat de bètavleugel) en een kijkje nemen in de lokalen waar schoolboeken liggen.
Docenten en leerlingen kunnen je erover vertellen.
In de aula zijn allerlei informatiekraampjes ingericht. Er zijn die dag veel brugklasleerlingen aanwezig om jou te vertellen over hun ervaringen, je kunt ze aanspreken en vragen hoe het is om op het Rijnlands te zitten.
 
Op de Open dag krijg je de brochuremap waar alles over onze school instaat. Kun je niet komen en wil je toch die map hebben, mail dan naar info@rijnlandslyceum-rls.nl. We sturen je hem dan op.

Als jij (of je ouders) nog vragen hebt, kun je altijd bellen met de heer Persoon, jaarlaagcoördinator eerste klassen, of met de heer Visser, conrector onderbouw. Bel naar 0252 243070, mailen kan ook: b.persoon@rijnlandslyceum-rls.nl  of w.vissser@rijnlandslyceum-rls.nl .